Basın Odası

EMEA Finance’ten İş Yatırım’a ödül
24.05.2012

EMEA Finance’ten İş Yatırım’a ödül

İş Yatırım, EMEA Finance tarafından düzenlenen Europe Banking Awards 2011/ Avrupa Bankacılık Ödüllerinde “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” seçildi.

EMEA Finance tarafından Orta ve Doğu Avrupa (CEE) ile Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) bölgelerinin en iyi bankaların ve finans kuruluşlarının seçildiği ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Europe Banking Awards / Avrupa Bankacılık Ödüllerinde 2010 yılında da aynı ödüle layık görülen İş Yatırım, iki yıl üst üste aynı ödülü almış oldu.

Bu yıl “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” ödülünün yanısıra “Best Broker in Turkey”/ “En İyi Aracı” ödülüne de layık görülen İş Yatırım; başta kurumsal finansman, aracılık, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri olmak üzere müşterilerine sunduğu sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı bu ödüllere sahip oldu.

EMEA Finance editörü Tim Burke, “İş Yatırım’ın 2011 yılında sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği genel performansından çok etkilendik. Özellikle 2011 yılında gerçekleştiği 13 adet özel sektör borçlanma senedi arzı ile sahip olduğu yüzde 29’lik pazar payı ile ilk sırada yer alması ve birleşme&satın alma işlemlerindeki tecrübesi ile bu ödüle değer görülmüştür” dedi.

Avrupa Bankacılık Ödülleri/ Europe Banking Awards 2011, 17 Mayıs 2012’de Londra’da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. EMEA Finance Editörü Tim Burke ve CEO’su Christopher Moore İş Yatırım adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Çağlan Mursaloğlu ve Yurtdışı Satış Müdürü Serkan Aran’a verdiler.

 

Haberi Paylaş
  • Share 'EMEA Finance’ten İş Yatırım’a ödül' on Email
  • Share 'EMEA Finance’ten İş Yatırım’a ödül' on Twitter
  • Share 'EMEA Finance’ten İş Yatırım’a ödül' on LinkedIn
  • Share 'EMEA Finance’ten İş Yatırım’a ödül' on Facebook